Snimljen spot za EU kampanju u oblasti povezivanja!

Završeno je snimanje promotivnog spota koji će se prikazivati u okviru predstojeće EU kampanje u oblasti povezivanja. Promo spot biće emitovan na televizijama sa nacionalnom i kablovskom frekvencijom tokom celokupnog trajanja kampanje. Početak kampanje očekuje se u oktobru ove godine.

,,Danas snimamo video o ljudima koji žive tu oko nas i zajedno sa nama. O običnim ljudima koji rade, uče, putuju, trguju i komuniciraju.  Svima njima je zajedničko da žele da budu sigurni, bezbedni i uspešni dok se kreću modernim putevima i prugama ili razgovaraju u romingu. Jednostavna priča o veoma kompleksim projektima koje EU donira Srbiji”, izjavio je prilikom snimanja spota Mirko Mandić, šef projekta IPA Vidljivost i komunikacije u okviru koga se realizuje kampanja.

Cilj ove kampanje biće da jasno prikaže način na koji inicijative Evropske unije u sektorima saobraćaja, energetike i digitalne sfere utiču na živote ljudi u Srbiji. Kako bi se podigla svest javnosti o pomoći Evropske unije Srbiji u ovim oblastima, kampanja će biti usmerena na promovisanje EU donacija i investicija u oblasti povezivanja, komunicirajući konkretne činjenice na jednostavan i zanimljiv način. U fokusu kampanje naći će se najuspešniji projekti finansirani iz IPA instrumenata i investicija Evropske investicione banke. 

Kampanju sprovode Delegacija Evropske unije u Srbiji i Ministarstvo za evropske integracije.


Last updated: 18. April 2024. 16:29