EUINFONET

Informativni servis za građane

Našem timu možete postaviti pitanja na licu mesta, telefonom ili pisanim putem. Ponekad ćemo vas uputiti na relevantnu nadležnu instituciju ili ćemo vam pomoći da pronađete traženi dokument. Uz osmeh i uvek ispravnu i pravovremenu informaciju, približavamo delovanje EU u Srbiji svakom pojedincu, grupi, organizaciji. 

Organizujemo veliki broj događaja, kako u prostorijama centra, tako i van njih. Podržavamo različite kulturne manifestacije i festivale, jer kultura spaja Evropu.

Strateško komuniciranje

Nudimo ekspertsku pomoć EU projektima kako bi bolje komunicirali svoje poruke i predstavili svoj rad. U našem timu rade ljudi sa iskustvom u organizovanju kampanja, realizaciji događaja, institucionalnim komunikacijama, održavanju vebsajtova i društvenih mreža, video produkciji i brojnim drugim oblastima komunikacija.

Promovišemo primere pozitivnog delovanja aktivnosti EU na različite društvene zajednice. Kroz lične priče sa konkretnim rezultatima pokazujemo kakve sve mogućnosti Evropska unija otvara za građane Srbije. 

Posete

Možete da nas posetite individualno ili grupno, i da porazgovarate o onome što vas interesuje ili dobijete savet o tome gde se potrebne informacije mogu pronaći.

Svaki posetilac EUIC-a može dobrovoljno da popuni kontakt formular (ime i prezime, adresa, mail, telefon, profesija). Ove informacije ćemo čuvati u tajnosti i koristiti za obaveštavanje posetilaca o aktivnostima i događajima.

Naše publikacije

Proizvodimo informativne materijale o EU, koji su vam na raspolaganju besplatno. Možete ih dobiti e-mailom ili ih preuzeti sa našeg internet sajta. U EU biblioteci možete pročitate knjige i publikacije o Evropskoj uniji na engleskom i na srpskom jeziku.

U ponudi su Vam i štampani materijali, koji se mogu uzeti iz EUIC biblioteke, a korisnici su dužni da popune revers i da publikaciju vrate u dogovorenom roku. Knjige, brošure i štampu bi trebalo koristiti pažljivo i čuvati od oštećenja.

Last updated: 26. Oktobar 2021. 16:34