REALIZOVANA OBUKA ZA ZAPOSLENE U ADMINISTRATIVNOJ KANCELARIJI VISOKOG SAVETA SUDSTVA I NOVOIZABRANE SUDIJE-ČLANOVE SAVETA

Kako bi se nastavilo sa izgradnjom kapaciteta zaposlenih u Administrativnoj kancelariji Visokog saveta sudstva (VSS) i članova VSS iz redova sudija, Projekat je 10. juna organizovao obuku na temu liderskih veština. Cilj ove obuke je razvijanje veština menadžera i onih koji se pripremaju za tu ulogu na svom karijernom putu.

Ova obuka je predviđena projektnom aktivnošću pod nazvanom ‘Mini akademija za ljudske resurse’ i obuhvata unapređenje kapaciteta zaposlenih u Administrativnoj kancelariji VSS u skladu sa Planom stručnog usavršavanja zaposlenih u Administrativnoj kancelariji VSS za period 2021-2022.

Treningu je prisustvovalo 23 učesnika, uključujući novoizabrane sudije članove saveta i zaposlene u Administrativnoj kancelariji VSS koji su ocenili obuku najvišim ocenama. Kuriozitet ove obuke je činjenica da je gotovo posle 15 meseci prva održana u klasničnom formatu radionice tj. uz neposredno prisustvo učesnika.

Obuke će biti nastavljane u periodu septembar-decembar 2021. i obuhvatiće dalje unapređenje ‘mekih’ veština. 

Last updated: 24. April 2024. 15:31