Startap kompanije iz Srbije na Slush konferenciji

Slush je vodeći Evropski tehnološki i startap događaj, koji je i ovog puta okupio veliki broj startap kompanija i  investitora, a ove godine je organizovan u periodu od 1-2. decembra u Helsinkiju. Na ovom događaju, startapi imaju priliku da predstave svoje ideje, inovacije, usluge i proizvode stručnoj javnosti, i povežu se sa međunarodnim investitorima i potencijalnim partnerima.  

Četiri kompanije iz zajednice Naučno-tehnološkog parka Beograd – UrbiGo, NewCo One, Alternative embedded innovation i  Dasha TSF su, zahvaljujući podršci projekta „EU podrška Naučno-tehnološkom parku Beograd u pružanju usluga inovativnim kompanijama“, koji finansira Evropske unija, prisustvovale ovom značajnom događaju, i imale priliku da podignu vidljivost, predstave svoj rad i inovativne proizvode i usluge.  

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim tehnološkim kompanijama, u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga, a važan deo usluga koje kompanije u zajednici dobijaju odnosi se upravo i na  internacionalizaciju poslovanja.

Last updated: 24. April 2024. 15:31