Startap kompanije iz Srbije na Web Summit-u u Lisabonu

Najveći tehnološki sajam u Evropi, Web Summit,  održan je od 1-4. novembra 2021 u Lisabonu, a na njemu su zahvaljujući podršci projekta učestvovale i četiri startap kompanije iz zajednice Naučno-tehnološkog parka Beograd: Joberty,  Anoris Technology,  MyFitWorld i  B2Bee. Za inovativne kompanije, sajam poput ovog predstavlja priliku da prošire svoju mrežu, podignu  vidljivost i predstave svoj rad i inovativne proizvode i usluge globalnoj publici.

U fokusu ovogodišnjeg sajma bile su teme poput klimatskih promena, digitalne bezbednosti, kriptovaluta, novih tehnologija i investicija,  o  kojima su govorili predstavnici vodećih tehnoloških kompanija u svetu, kao što su Facebook, Apple, Microsoft, Amazon i druge

Naučno-tehnološk ipark Beograd, pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim tehnološkim kompanijama, u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga, a važan deo usluga koje kompanije u zajednici dobijaju odnosi se upravo i na  internacionalizaciju poslovanja. 

Last updated: 26. April 2024. 13:43