Evropske snage solidarnosti

Da li imate između 18 i 30 godina i tražite priliku da pomognete zajednici, u Evropi i šire? To možete učiniti uz finansiranje i podršku Evropskih snaga solidarnosti, koji pomaže mladim ljudima da učestvuju u projektima od koristi zajednicama, bilo u inostranstvu ili u svojoj zemlji. Ovi projekti nude inspirativno i osnažujuće iskustvo, kao i priliku da donesete promene dok razvijate svoje veštine i kompetencije.

Šta program podržava? Uopšteno govoreći, osoba se može uključiti u lokalne projekte solidarnosti Oni mogu biti u širokom spektru oblasti – obrazovanje i obuka, građanstvo i demokratsko učešće, zaštita životne sredine i prirode, migracija, kultura i mnoge druge.

Kako se prijaviti? Finansiranje Evropskih snaga solidarnosti obezbeđuje se u obliku grantova organizacijama putem poziva za podnošenje predloga. Mladi koji žele da se bave ovakvim aktivnostima potrebno je da se registruju na portalu Evropskih snaga solidarnosti. Portal Evropskih snaga solidarnosti nudi mesto onim mladim ljudima i organizacijama koje imaju grant da realizuju aktivnosti i pronađu jedni druge.

Last updated: 4. Oktobar 2022. 23:15