Poziv na drugi info dan o Izazovu za inovativna rešenja u oblasti cirkularne ekonomije

U utorak, 5. aprila, od 11 do 12.30 časova, Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Ministarstvo zaštite životne sredine organizuju drugi Info dan o Javnom pozivu za inovativna rešenja u oblasti cirkularne ekonomije.

Ovaj javni poziv je raspisan uz finansijsku podršku Evropske unije, i u saradnji sa ambasadom Švedske i Evropskom investicionom bankom, u okviru projekta „EU za Zelenu Agendu u Srbiji“.

Drugi Info dan o Izazovu za inovativna rešenja u oblasti cirkularne ekonomije će biti održan u onlajn formatu, a otvoren je za predstavnike javnog sektora – lokalnih samouprava i javnih komunalnih preduzeća, kao i za predstavnike privrede. Svi zainteresovani se učešće mogu da se prijave registracijom putem linka: https://undp.zoom.us/meeting/register/tZ0odOGtpjkpHdRtYq03Psj2qQGqUGRxAagf

Na Info danu ćemo dati odgovore na sva pitanja zainteresovanih učesnika i učesnica o uslovima učešća i procesu prijavljivanja, kao i mehanizmu sufinansiranja najboljih rešenja koja pristignu na Javni poziv za inovativna rešenja u oblasti cirkularne ekonomije.

Takođe, biće predstavljen Predlog programa razvoja cirkularne ekonomije u Republici Srbiji za period od 2022 do 2024. godine, kao aktuelne politike i projekti u oblasti upravljanja otpadom. Sledeći Info dan će biti održan 15. aprila.

Više detalja o Izazovu za inovativna rešenja u oblasti cirkularne ekonomije, koji je otvoren do 29. aprila 2022. godine, možete pronaći ovde: https://www.euzatebe.rs/rs/vesti/otvoren-izazov-za-inovativna-resenja-u-oblasti-cirkularne-ekonomije.

Last updated: 19. April 2024. 13:26